Ainekset
Marenki
5 kananmunan valkuaista
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 tl konjakkia
Täyte
1 ½ l jäätelöä maun mukaan
1 l marjoja maun mukaan
Ohjeet
Kuumenna uuni 120–140 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti.
Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset vaahdoksi, lisää sokeri kolmessa erässä vaahdon joukkoon vatkaamisen aikana. Sekoita viimeiseen sokerierään leivinjauhe ja perunajauhot. Lisää konjakki marenkivaahtoon vatkauksen lopussa.
Pursota tai levitä marenkivaahto leivinpaperoidulle uunipellille, läpimitaltaan noin 15 cm:n kokoiseksi ympyräksi siten, että ulkoreunaan tulee korkeammat pursotukset tai marenkivaahtokiehkurat.
Työnnä pelti uuniin ja paista 60–90 minuuttia. Katkaise virta uunista, avaa uuninluukkua hiukan, työnnä esim. lusikka väliin, ja anna marengin kuivua uunissa muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
Siirrä marenkilevy lastan avulla varovasti nostaen tarjoiluvadille. Täytä jäätelöpalloilla ja marjoilla juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.