Ainekset
3 dl (isoja) kaurahiutaleita
2 dl ruishiutaleita
2 dl cashewpähkinöitä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1–2 tl kanelia
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl rypsiöljyä
Lisäksi halutessasi
1 dl kookoslastuja
1 dl kuivattuja karpaloita
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 160 asteeseen.
2. Yhdistä kaikki kuivat aineet kookoslastuja ja karpaloita lukuun ottamatta kulhossa.
3. Sekoita siirappi ja öljy huolellisesti joukkoon. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille.
4. Paista uunin alaosassa 15–25 minuuttia. Sekoita viiden minuutin välein ja tarkkaile, ettei granola tummu liikaa.
5. Ota granola uunista ja anna jäähtyä. Sekoita halutessasi kookoslastut ja/tai karpalot joukkoon. Säilytä kannellisessa lasipurkissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!