Ainekset
150 g saaristolaisleipää raasteena
50 g Västerbotten-juustoraastetta
75 g sulatettua voita tai margariinia
Täyte
4 liivatelehteä
3 dl ranskankermaa tai kermaviiliä
2 dl maitorahkaa
3 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl Dijon-sinappia
1 punasipuli hienonnettuna
1 dl (20 g) hienonnettua tilliä
200 g lämminsavulohta
suolaa, mustapippuria
Koristeluun
sitruunaa
tilliä
katkarapuja
kylmäsavulohta
Ohjeet
Sekoita keskenään leipä- ja juustoraaste sekä rasva. Painele seos irtopohjavuoan (halk. noin 23 cm) pohjalle ja reunoille.
Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5 minuuttia. Sekoita muut täytteen ainekset keskenään. Nosta liivatelehdet vedestä ja sulata ne mikrossa tai kattilassa liedellä. Sekoita liivateseos ensin pariin ruokalusikalliseen täytettä ennen kuin sekoitat sen huolellisesti koko täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja pane jääkaappiin noin 4–5 tunniksi. Koristele kakku ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.