Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku paistetaan valurautapannussa uunissa. Astetta hienomman pannariherkun kananmunat vaahdotetaan kuohkeiksi taikinaa varten.

6–8 annosta

PT25M

30 min

Arviot (51 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 dl täysmaitoa
25 g voita

Tarjoiluun
mansikka-mustapippurihilloa
kermavaahtoa

Ohjeet

Laita valurautapannu (halkaisija n. 24 cm) uuniin ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota kananmunat vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, sokerit ja suola keskenään. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen munavaahtoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ota kuuma pannu varoen uunista, se on todella kuuma! Anna voin sulaa pannulle. Kaada taikina pannuun ja paista noin 20 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneenä mansikka-mustapippurihillon ja kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!