Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku paistetaan valurautapannussa uunissa. Astetta hienomman pannariherkun kananmunat vaahdotetaan kuohkeiksi taikinaa varten.

6–8 annosta

30 min

Arviot (51 kpl)

Ainekset

3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl suolaa
2 dl täysmaitoa
25 g voita

Tarjoiluun
mansikka-mustapippurihilloa
kermavaahtoa

Ohjeet

Laita valurautapannu (halkaisija n. 24 cm) uuniin ja laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vaahdota kananmunat vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, sokerit ja suola keskenään. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen munavaahtoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Ota kuuma pannu varoen uunista, se on todella kuuma! Anna voin sulaa pannulle. Kaada taikina pannuun ja paista noin 20 minuuttia. Tarjoile hieman jäähtyneenä mansikka-mustapippurihillon ja kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!