Mansikka-mustapippurihillo

Houkutteleva mansikan ja mustapippurin yhdistelmä hurmaa nyt hillossa! Mansikka-mustapippurihillo on helppo tehdä ja maistuu vaikkapa mökkituliaisena.

n. 5 dl

PT25M

30 min

Arviot (27 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

0,25 dl vettä                                        
500 g mansikoita
0,5–1 tl rouhittua mustapippuria
1 vaniljatanko halkaistuna
3 dl (250 g) Dansukker Hillosokeria
ripaus suolaa

Ohjeet

1. Mittaa vesi kattilaan ja lisää puhdistetut, paloitellut mansikat, mustapippurirouhe ja halkaistu vaniljatanko. Kun seos höyryää, lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Lisää myös ripaus suolaa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Kerää pinnalle syntyvä vaahto pois esimerkiksi lusikalla.

2. Anna hillon jäähtyä kattilassa puolisen tuntia. Sekoita hilloa muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Purkita kuumennettuihin purkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?