Harissa-mausteseos

Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

PT10M

5 minuuttia

Arviot (159 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl chilijauhetta
2 rkl paprikajauhetta
1 rkl jauhettua korianteria
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 rkl chilihiutaleita tai 2–3 punaista chilipaprikaa
1 rkl rouhittua mustapippuria
1 rkl suolaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
5 raastettua valkosipulinkynttä
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl kiehuvaa vettä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset karkeaksi massaksi. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. 

Käytä mausteena erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

Tomaattikeitto

Harissaa käytetään tunisialaisessa, algerialaisessa ja marokkolaisessa keittiössä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.