Harissa-mausteseos

5 minuuttia
Käytä harissaa erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.
Harissa-mausteseos
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 rkl chilijauhetta
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • 1 rkl jauhettua korianteria
  • 1 rkl jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl chilihiutaleita tai 2–3 punaista chilipaprikaa
  • 1 rkl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl Dansukker Fariinisokeria
  • 5 raastettua valkosipulinkynttä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl kiehuvaa vettä

Sekoita kaikki ainekset karkeaksi massaksi. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa. 

Käytä mausteena erilaisiin ruokiin, joihin haluat tulista ja mausteista makua.

Tomaattikeitto

Harissaa käytetään tunisialaisessa, algerialaisessa ja marokkolaisessa keittiössä.

Reseptin on laatinut

Dansukker