Ainekset
3 kananmunan keltuaista
3/4 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl kuohukermaa
50 g tummaa suklaata
75 g pieniä mantelipikkuleipiä
Ohjeet
Vatkaa keltuaiset, fariinisokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita varovasti munaseoksen joukkoon. Sekoita joukkoon kuorimaveitsellä vuollut suklaahiput ja karkeaksi rouhitut pikkuleivät. Kaada seos vuokaan ja pane vuoka pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Sekoita jäätelöä pari kertaa pakastumisen aikana.
Mantelipikkuleivät voi korvata esimerkiksi pienillä marengeilla tai vaahtokaramelleilla.
Käytä mantelipikkuleipinä esim. gluteenittomia manteli-fariinikakkuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?