Ainekset
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl piimää
1 muna
50 g voita sulatettuna
Fariinikuorrutus
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl voita
0,5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tomusokeria
Pinnalle
Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Sekoita piimä, sulatettu voi ja muna ja lisää ne toisiinsa sekoitettuihin kuiviin aineisiin. Laita taikina pursotinpussiin ja pursota voidellulle donitsipellille. Tästä tulee 24 kpl minidonitseja. Paista 200 asteessa n. 5–7 min, tarkkaille paistoaikaa, älä ylipaista. Irrota hiukan jäähtyneet donitsit pellistä ja valmista kuorrutus.
Yhdistä fariinisokeri, kerma ja voi kattilassa. Kiehauta. Lisää seos tomusokerin joukkoon ja vatkaa kunnes on tasaista. Dippaa donitsit kuorrutukseen ja ripottele päälle fariinisokeria. Donitsit ovat parhaimmillaan samana päivänä nautittuna, mutta säilyvät kyllä jääkaapissa mehevinä seuraavaankin päivään.
Resepti: kakkukatri.com-blogi
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.