Brie-aprikoosileivät

Briejuustolla ja aprikoosihillokkeella päällystetyt juhlavat cocktailleivät.

noin 50 kpl

30 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

saaristolaisleipää
500 g briejuustoa
aprikoosihilloketta
rucolaa
Aprikoosihilloke

200 g kuivattuja aprikooseja suikaleina
½ dl vettä
½ dl persikka-omenaviinietikkaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
ripaus suolaa

Ohjeet

Mittaa kaikki hillokkeen ainekset kattilaan. Keitä 15–20 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa leipäviipaleet kolmioiksi. Päällystä leipä ohuella juustoviipaleella. Laita päälle lusikallinen hilloketta ja rucolan lehti.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?