Ainekset
saaristolaisleipää
500 g briejuustoa
aprikoosihilloketta
rucolaa
Aprikoosihilloke
200 g kuivattuja aprikooseja suikaleina
½ dl vettä
½ dl persikka-omenaviinietikkaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
ripaus suolaa
Ohjeet
Mittaa kaikki hillokkeen ainekset kattilaan. Keitä 15–20 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa leipäviipaleet kolmioiksi. Päällystä leipä ohuella juustoviipaleella. Laita päälle lusikallinen hilloketta ja rucolan lehti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?