Vaalea Luomusiirappi

Dansukker Vaalea Luomusiirappi on pehmeän täyteläinen, lempeästi voitoffeelta maistuva, mieto sokerisiirappi, joka sopii sellaisenaan kastikkeeksi mm. jäätelölle, ohukaisille ja marjoille. Vaalea Luomusiirappi sopii myös leivontaan, jälkiruokiin, kotimakeisiin, ruoanvalmistukseen ja juomien makeuttamiseen.

Dansukker Vaalea Luomusiirappi on valmistettu luomujuurikassokerista, joka on tuotettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokerijuurikkaista.

Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta siirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g.

Ainekset: Luomusiirappi (valmistettu luomujuurikassokerista), suola

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1343 kJ/316 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 79 g
- josta sokereita 79 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,71 g


Muuntosuhde: 100 g = 0,7 dl /1 dl = 140 g, 1 rkl = 20 g, 1 tl = 7 g

Nettopaino: 400 g

Säilytys: Huoneenlämmössä. Jääkaapissa siirappi voi kiteytyä.

Valmistettu Ruotsissa.

Sokerin alkuperä: EU. 

Pakkaus: muovia, lajitellaan muovinkeräykseen. 

Tuote on myynnissä K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa. Sitä on saatavilla myös suurimmista Prismoista ja S-Marketeista.

 

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?