Fariinisokeri

Fariinisokeri on aromikas, kostea, tumma sokeri, joka sopii leivontaan, ruoanlaittoon ja juomiin. 

Käytä monipuolisesti mm.
- simaan, kuumiin ja kylmiin juomiin
- kakkuihin, muffineihin ja pikkuleipiin
- jogurtin, viilin ja puuron päälle
- jälkiruokiin
- kastikkeiden, marinadien ja ruokien mausteena

Fariinisokeripussissa (500 g) on perinteisen siman ohje.

Ainekset: sokeri ja ruokosokerisiirappi

Fariinisokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »
 

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1650 kJ/390 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 97 g
- josta sokereita 95 g
Proteiinia < 0,5 g
Suolaa 0,04 g


Valmistettu Tanskassa.

Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi. Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg Fariinisokeria kohti.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

1 dl painaa noin 70 g.

Hae Fariinisokerireseptejä »

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.