Ainekset
2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia
2 1/4 dl Dansukker Taloussokeria
200 g voita tai margariinia
1 iso kananmuna
2 tl jauhettua neilikkaa
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua kanelia
7–8 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl soodaa
Kuorrutus
noin 3 dl Dansukker Tomusokeria
1 munanvalkuainen
pari tippaa sitruunamehua tai etikkaa
Ohjeet
Sulata rasva, sokeri ja siirappi kattilassa, sekoita kunnes seos on jäähtynyt. Lisää kananmuna joukkoon. Lisää mausteet ja jauhot, joihin sooda on huolellisesti sekoitettu. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna maustua ja kovettua peitettynä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kauli taikina noin 3–4 mm:n levyksi ja ota siitä muotilla piparkakkuja. Paista 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia piparien koosta riippuen.
Kuorrutus
Vaahdota valkuainen, sitruunamehu/etikka ja suurin osa tomusokerista. Lisää loput tomusokerista vähitellen, kunnes saat saat sopivan paksuisen, kiinteän kuorrutteen. Levitä tai pursota kuorrute pipareille. Anna kuivua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.