Kinuskikastike mikrossa

Tee kinuskikastike helposti ja nopeasti mikrossa! Jäisistä marjoista ja kuumasta kinuskikastikkeesta valmistuu hetkessä myös jälkiruoka.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (131 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
0,5 dl Dansukker Taloussokeria tai Fariinisokeria

Ohjeet

Sekoita kerma, siirappi ja sokeri korkeareunaisessa kulhossa. Käytä riittävän isoa (n. 2 l) kulhoa, sillä valmistuksen aikana kinuskikastikkeen kuuluu kuohua. Kuumenna ilman kantta mikroaaltouunissa täydellä teholla n. 7 minuuttia. Sekoita tasaiseksi.

Suklaakastike
Lisää kinuskikastikkeen valmistusaineisiin 1 rkl kaakaojauhetta. Valmista kuten kinuskikastike.

Vinkki!
Kastikkeesta ja pakastemarjoista saat nopean jälkiruoan. Jaa jäiset marjat annosmaljoihin tai jälkiruokalautaselle ja kaada kuuma kastike päälle.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.