Ainekset
100 g margariinia
3/4 dl maitoa
2 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrute
2 dl Dansukker Tomusokeria
vaaleanpunaista pastaväriä
1–2 rkl vettä
Ohjeet
Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Kuumenna seos kiehumispisteeseen, mutta älä keitä.
Vaahdota munat ja sokeri kevyesti.
Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa.
Annostele taikina muffinipellille tai leivinpellille asetettuihin muffinivuokiin. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Sekoita tomusokeri ja väri pieneen määrään vettä ja levitä kuorrutetta jäähtyneiden muffinien pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?