Ainekset
100 g margariinia
3/4 dl maitoa
2 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrute
2 dl Dansukker Tomusokeria
vaaleanpunaista pastaväriä
1–2 rkl vettä
Ohjeet
Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Kuumenna seos kiehumispisteeseen, mutta älä keitä.
Vaahdota munat ja sokeri kevyesti.
Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa.
Annostele taikina muffinipellille tai leivinpellille asetettuihin muffinivuokiin. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 12 minuuttia.
Sekoita tomusokeri ja väri pieneen määrään vettä ja levitä kuorrutetta jäähtyneiden muffinien pinnalle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.