Ainekset
Hillo
250 g marjoja tai hedelmiä
125 g (n. 1,5 dl) Dansukker Hillosokeria
Murotaikina
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
(1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria)
200 g huoneenlämpöistä voita
Koristeluun
noin 2 dl Dansukker Tomusokeria
tilkka vettä
Ohjeet
1. Tee ensin hillo. Huuhtele (ja paloittele) marjat. Pane kattilaan, lisää hillosokeri, kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua 4–5 minuuttia. Anna hillon hyytyä kylmässä.
2. Sekoita taikinan ainekset keskenään. Jaa taikina neljään osaan, peitä palat kelmulla ja siirrä jääkaappiin 15–30 minuutiksi.
3. Muotoile taikina tangoiksi. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja litistä kevyesti. Paina keskelle syvennys ja täytä se hillolla.
3. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 8–12 minuuttia pikkuleipien paksuudesta riippuen. Ota pelti uunista ja leikkaa tangot heti viipaleiksi.
4. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä vähän kerrallaan sekoittaen. Kun tahna on sopivan paksua, pursota siitä jäähtyneiden pikkuleipien päälle koristeraidat.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!