Vöner-nachopelti

Etsitkö herkullista Vöner-reseptiä? Nopea ja helppo kasviperäinen Vöner-nachopelti kastikkeella maistuu kaikille. Käytä vegaaniseen versioon vegaanista ”juustoraastetta”.

4 annosta

30 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

n. 200 g nachoja
200 g Vöner-viipaleita tai -suikaleita

Kastike
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
½ dl ketsuppia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
2–3 valkosipulinkynttä

Lisäksi
½ dl punaisia jalapenoja
100 g juustoraastetta TAI vegaanista ”juustoraastetta”
155 g tomatillosalsaa tai muuta valmista salsaa

Ohjeet

Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.

Laita Vöner-viipaleet kulhoon. Lisää joukkoon siirappi, ketsuppi, mustapippuria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita keskenään.

Levitä seos nachojen päälle. Ripottele pinnalle jalapenot ja juustoraaste.

Kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Valuta päälle vielä tomatillosalsaa tai muuta salsaa. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.