Vöner-nachopelti

Etsitkö herkullista Vöner-reseptiä? Nopea ja helppo kasviperäinen Vöner-nachopelti kastikkeella maistuu kaikille. Käytä vegaaniseen versioon vegaanista ”juustoraastetta”.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

n. 200 g nachoja
200 g Vöner-viipaleita tai -suikaleita

Kastike
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
½ dl ketsuppia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
2–3 valkosipulinkynttä

Lisäksi
½ dl punaisia jalapenoja
100 g juustoraastetta TAI vegaanista ”juustoraastetta”
155 g tomatillosalsaa tai muuta valmista salsaa

Ohjeet

Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.

Laita Vöner-viipaleet kulhoon. Lisää joukkoon siirappi, ketsuppi, mustapippuria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita keskenään.

Levitä seos nachojen päälle. Ripottele pinnalle jalapenot ja juustoraaste.

Kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Valuta päälle vielä tomatillosalsaa tai muuta salsaa. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?