Ainekset
n. 200 g nachoja
200 g Vöner-viipaleita tai -suikaleita
Kastike
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
½ dl ketsuppia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
2–3 valkosipulinkynttä
Lisäksi
½ dl punaisia jalapenoja
100 g juustoraastetta TAI vegaanista ”juustoraastetta”
155 g tomatillosalsaa tai muuta valmista salsaa
Ohjeet
Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.
Laita Vöner-viipaleet kulhoon. Lisää joukkoon siirappi, ketsuppi, mustapippuria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita keskenään.
Levitä seos nachojen päälle. Ripottele pinnalle jalapenot ja juustoraaste.
Kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Valuta päälle vielä tomatillosalsaa tai muuta salsaa. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.