Vöner-nachopelti

Etsitkö herkullista Vöner-reseptiä? Nopea ja helppo kasviperäinen Vöner-nachopelti kastikkeella maistuu kaikille. Käytä vegaaniseen versioon vegaanista ”juustoraastetta”.

4 annosta

30 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

n. 200 g nachoja
200 g Vöner-viipaleita tai -suikaleita

Kastike
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
½ dl ketsuppia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
2–3 valkosipulinkynttä

Lisäksi
½ dl punaisia jalapenoja
100 g juustoraastetta TAI vegaanista ”juustoraastetta”
155 g tomatillosalsaa tai muuta valmista salsaa

Ohjeet

Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.

Laita Vöner-viipaleet kulhoon. Lisää joukkoon siirappi, ketsuppi, mustapippuria, suolaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita keskenään.

Levitä seos nachojen päälle. Ripottele pinnalle jalapenot ja juustoraaste.

Kuumenna 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Valuta päälle vielä tomatillosalsaa tai muuta salsaa. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?