Ainekset
Vohvelitaikina
125 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl vichyä tai kivennäisvettä
½ ruukkua basilikaa
Paistamiseen
50 g voita tai margariinia
Muscovadokinuski
200 g Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 dl kuohukermaa
Marjatäyte
600 g pakastemarjasekoitusta (kotimainen)
1 dl Dansukker Fariini- tai Taloussokeria
300 g turkkilaista jogurttia
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 ruukku basilikaa
Ohjeet
Sulata rasva. Mittaa sokerit, jauhot, leivinjauhe ja suola sekoituskulhoon. Lisää kivennäisvesi, kananmunat ja rasva. Sekoita aineet sileäksi taikinaksi. Hienonna basilikan lehdet ja lisää silppu taikinaan. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Paista vohvelit rasvalla sipaistussa vohvelipannussa kauniin ruskeiksi ja rapeiksi. Nosta vohvelit ritilän tai leivinpaperin päälle, jäähdytä hetki ja taita ne suupaloiksi.
Mittaa muscovadosokeri ja kerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia kunnes seos on kinuskimaista. Jäähdytä. Rakenne kiinteytyy lisää jäähtyessään.
Sekoita jäiset marjat ja sokeri. Anna marjojen hiukan sulaa ennen tarjoilua. Mausta jogurtti vaniljasokerilla.
Juuri ennen tarjoamista laita jokaiselle vohvelipalalle basilikanlehti, annostele kohmeisia marjoja ja jogurttia päälle. Viimeistele vohvelisuupalat muscovadokinuskiraidoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.