Virkistävä marjamehu

Tee mansikoista, vadelmista tai puolukoista keittämättä marjamehua sitruunahapolla.

n. 2 l laimennettavaa mehua

PT1H

1–2 vuorokautta

Arviot (196 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg marjoja (esim. mansikkaa, vadelmaa, puolukkaa)
2 l kiehautettua, jäähtynyttä vettä
4 tl sitruunahappoa
6 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Laita puhdistetut marjat isoon kattilaan, kulhoon tai talousämpäriin. Lisää kiehautettu, jäähtynyt vesi marjojen joukkoon yhdessä sitruunahapon kanssa ja sekoita. Suojaa kevyesti kannella tai kelmulla ja anna seistä huoneenlämmössä 1–2 vuorokautta.

Valuta tiheän siivilän tai sideharson läpi ja sekoita joukkoon sokeri. Laita puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä mielellään viileässä.

Laimenna mehua noin 1/5 suhteessa (1 osa mehua, 5 osaa vettä).
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.