Virkistävä marjamehu

Tee mansikoista, vadelmista tai puolukoista keittämättä marjamehua sitruunahapolla.

n. 2 l laimennettavaa mehua

PT1H

1–2 vuorokautta

Arviot (208 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg marjoja (esim. mansikkaa, vadelmaa, puolukkaa)
2 l kiehautettua, jäähtynyttä vettä
4 tl sitruunahappoa
6 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Laita puhdistetut marjat isoon kattilaan, kulhoon tai talousämpäriin. Lisää kiehautettu, jäähtynyt vesi marjojen joukkoon yhdessä sitruunahapon kanssa ja sekoita. Suojaa kevyesti kannella tai kelmulla ja anna seistä huoneenlämmössä 1–2 vuorokautta.

Valuta tiheän siivilän tai sideharson läpi ja sekoita joukkoon sokeri. Laita puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä mielellään viileässä.

Laimenna mehua noin 1/5 suhteessa (1 osa mehua, 5 osaa vettä).
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!