Ainekset
400 g naudanpaistisuikaleita
1 sipuli
2 pientä eriväristä paprikaa
1 dl papuja
1 rkl ruokaöljyä
3/4 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 tl punaista chilirouhetta tai
1 punainen chilipaprika hienonnettuna
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
3 dl vettä
1 rkl vasikanfondia
1 rkl maissitärkkelystä
tuoretta oreganoa
Ohjeet
Ota naudanpaistisuikaleet 30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen ruoan valmistusta. Kuori ja silppua sipuli. Pese ja halkaise paprikat, poista siemenet ja suikaloi puolikkaat. Puhdista pavut. Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista lihasuikaleet ja sipulisilppu. Lisää paprikasuikaleet, pavut, mausteet ja muscovado. Jatka kypsentämistä 5 minuuttia, silloin tällöin käännellen. Sekoita vesi, fondi ja tärkkelys ja lisää seos pannuun. Keitä 2 minuuttia. Silppua tuoretta oreganoa pinnalle. Syö riisin tai maissin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?