Ainekset
2 kg punajuuria
1 1/2 l vettä
2 tl suolaa
Mausteliemi
6 dl vettä
4 dl väkiviinaetikkaa
1 rkl suolaa
3 dl (250 g) Dansukker Taloussokeria
10 kokonaista valkopippuria
10 mausteneilikkaa
1 kanelitanko
piparjuurilastuja
Ohjeet
1. Pese punajuuret ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kuori punajuuret ja lado ne puhtaisiin lasitölkkeihin kokonaisina tai viipaleina.
2. Keitä vettä, sokeria ja sideharsopussissa olevia mausteita noin 5 minuuttia. Lisää etikka ja kiehauta. Kaada kuuma mausteliemi punajuurien päälle. Piparjuurilastut voi jättää tölkkeihin makua antamaan. Sulje tölkit. Anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoamista. Säilytä viileässä. Viipalepunajuuret säilyvät useita kuukausia.
Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!