Viikuna-piparijälkiruoka

Kerrosjälkiruoka kuumennetuista leipäjuustokuutioista ja viikunalohkoista piparimurun ja vaniljakastikkeen kera.

2 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g leipäjuustoa
2–4 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl vaahdotettua vaniljakastiketta
2 piparkakkua murustettuna
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Kuutioi leipäjuusto tai ota siitä muotilla pieniä kuvioita. Lohko tuoreet viikunat. Kuumenna paistinpannu ja käännä juustokuutioita ja viikunalohkoja hetki kuumalla pannulla.

Vaahdota vaniljakastike ja murusta piparkakut karkeaksi rouheeksi. Jaa ainekset kerroksittain jälkiruokakulhoihin tai tarjoa lautaselta. Valuta lopuksi pinnalle lempeän makuista siirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!