Ainekset
80 g kuivattuja viikunoita
300 g omenoita (n. 4 kpl)
3 rkl sitruunamehua
150 g Dansukker Hillosokeria
5 rkl punssia
Ohjeet
1. Poista viikunoista kova kärki. Pane viikunat likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi.
2. Kuori omenat ja paloittele pieniksi paloiksi. Pane kattilaan sitruunamehun kanssa ja keitä kansi päällä noin 10 minuuttia.
3. Leikkaa viikunat pieniksi paloiksi ja lisää omenaseokseen. Lisää hillosokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä vielä 4–5 minuuttia. Kuori vaahto. Soseuta marmeladi kevyesti ja kiehauta vielä. Lisää lopuksi punssi.
4. Kaada puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Sulje kansi ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!