Ainekset
4 munaa
2 ½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
5 keskikokoista omenaa
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota munat ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri ja vehnäjauhot ja sekoita nuolijalla tai puulastalla.
Kuori ja paloittele omenat kuutioiksi ja sekoita taikinan joukkoon.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja jauhotettuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.
Paista kakkua 175 asteessa uunin alaritilätasolla ensin noin 15 minuuttia ja siirrä sitten kakku varovasti uuniin keskitasolle. Jatka paistamista noin 30 minuuttia, kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta.
Irrota hieman jäähtynyt kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
Siivilöi pinnalle hieman tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!