Vaniljasokeri

Aitoa vaniljaa sisältävää tomusokeripohjaista vaniljasokeria käytetään mausteena jälkiruokakastikkeissa, kermavaahdossa, leivonnaisissa ja jälkiruoissa.

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Ohjeet

Aitoa vaniljaa sisältävä vaniljasokeri. Vaniljasokerin tummat pilkut ovat peräisin vaniljatangosta. Vaniljasokeri sopii käytettäväksi mausteen tavoin jälkiruokakastikkeisiin, kermavaahtoon, leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Parhaan vanilja-aromin saat esille kun lisäät vaniljasokerin vasta keittämisen jälkeen.

Pakkauskoko 140 g. Lajittelu: Kansi muovia, pakkaus kartonkia.

Ainekset: Sokeri, vanilja-aromi 6,4 %, (vanilliini, aito vanilja, maltodekstriini), perunatärkkelys.

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1632 kJ/384 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 96 g
- josta sokereita 92 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.