Vaniljainen raparperilassi

Kanelilla ja vaniljalla maustettu raikas jugurttipohjainen raparperijuoma.

3 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g raparperipaloja
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1/4–1/2 tl kanelia
5 dl turkkilaista jogurttia
1–2 dl maitoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeeksi
muutama mansikka

Ohjeet

Laita raparperipalat ja fariinisokeri kasariin yhdessä kanelin kanssa. Hämmentele miedolla lämmöllä, kunnes seos pehmenee. Vatkaa raparperiseos ja turkkilainen jogurtti sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa maidolla. Mausta vaniljasokerilla. Kaada korkeisiin laseihin ja koristele tuoreilla mansikoilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?