Ainekset
200 g raparperipaloja
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1/4–1/2 tl kanelia
5 dl turkkilaista jogurttia
1–2 dl maitoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
muutama mansikka
Ohjeet
Laita raparperipalat ja fariinisokeri kasariin yhdessä kanelin kanssa. Hämmentele miedolla lämmöllä, kunnes seos pehmenee. Vatkaa raparperiseos ja turkkilainen jogurtti sauvasekoittimella tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa maidolla. Mausta vaniljasokerilla. Kaada korkeisiin laseihin ja koristele tuoreilla mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!