Vaniljainen pannacotta

3–5 annosta 5 minuuttia + hyytyminen
Helppo ja herkullinen vaniljapannacotta tarjotaan tuoreiden marjojen ja muscovadosiirapin kera.
Vaniljainen pannacotta
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi

  • mansikoita tai muita marjoja tai hedelmiä
  • Dansukker Muscovadosiirappia

Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua puoli minuuttia. Sekoita koko ajan, jotta kerma ei pala pohjaan. Jaa neste esimerkiksi juomalaseihin (tai suurissa juhlissa kertakäyttöisiin snapsilaseihin) ja nosta jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi tai yön yli.

Koristele annokset mansikoilla ja muscovadosiirapilla.

Vinkki!
Kun laitat pinnalle muscovadosiirappia jo edellisenä iltana, se imeytyy pannacottaan ja antaa sille hauskan rusehtavan värin ja upean aromin.

Reseptin on laatinut

Dansukker