Valkosuklaa-karpalofudge

Pieni pala tätä ihanaa valkosuklaista fudgeherkkua riittää tyydyttämään makeannälän.

16–20 kpl

30 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (290 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g valkosuklaata
1 dl kuivattuja karpaloita

Ohjeet

1. Nosta kattilaan kerma, sokeri ja glukoosisiirappi. Keitä seosta, kunnes sokerimittarilla mitattuna seos näyttää 115-asteiselta.

2. Rouhi valkosuklaa kulhoon ja sekoita joukkoon kahteen osaan saksitut, kuivatut karpalot. Valuta päälle kerma-sokeriseos. Sekoita tasaiseksi.

3. Vuoraa leivinpaperilla noin 16 x 16 cm kokoinen pieni uunivuoka. Valuta seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa peitettynä yön yli.

4. Paloittele fudge annospaloiksi terävällä veitsellä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.