Valkosuklaa-karpalofudge

Pieni pala tätä ihanaa valkosuklaista fudgeherkkua riittää tyydyttämään makeannälän.

16–20 kpl

30 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (288 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
200 g valkosuklaata
1 dl kuivattuja karpaloita

Ohjeet

1. Nosta kattilaan kerma, sokeri ja glukoosisiirappi. Keitä seosta, kunnes sokerimittarilla mitattuna seos näyttää 115-asteiselta.

2. Rouhi valkosuklaa kulhoon ja sekoita joukkoon kahteen osaan saksitut, kuivatut karpalot. Valuta päälle kerma-sokeriseos. Sekoita tasaiseksi.

3. Vuoraa leivinpaperilla noin 16 x 16 cm kokoinen pieni uunivuoka. Valuta seos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa peitettynä yön yli.

4. Paloittele fudge annospaloiksi terävällä veitsellä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.