Ainekset
Pohja
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
Täyte
250 g maitorahkaa
4 dl mangososetta (esim. Bonne)
3 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–3 dl vadelmia (tuore tai pakaste)
Koristeluun
tuoreita vadelmia
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Lisää muna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina halkaisijaltaan 26 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.
Sekoita maitorahka, mangosose, munat, vaniljasokeri ja sokeri keskenään. Kaada seos esipaistetun piiraspohjan päälle. Ripottele päälle vadelmat. Kypsennä piirasta 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt. Anna piiraan jäähtyä.
Koristele jääkaappikylmä piiras tuoreilla vadelmilla. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.