Vadelmainen mango-rahkapiirakka

Värikkään mango-rahkapiirakan täytteenä on raikkaita vadelmia ja mangososetta.

8 annosta

noin 1 tunti

Arviot (553 kpl)

Ainekset

Pohja

150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta

Täyte

250 g maitorahkaa
4 dl mangososetta (esim. Bonne)
3 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2–3 dl vadelmia (tuore tai pakaste)

Koristeluun

tuoreita vadelmia

Ohjeet

Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Lisää muna vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Painele taikina halkaisijaltaan 26 cm piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10–15 minuuttia.

Sekoita maitorahka, mangosose, munat, vaniljasokeri ja sokeri keskenään. Kaada seos esipaistetun piiraspohjan päälle. Ripottele päälle vadelmat. Kypsennä piirasta 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt. Anna piiraan jäähtyä.

Koristele jääkaappikylmä piiras tuoreilla vadelmilla. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.