Vadelmahillo - vattuhillo - hilloreseptit - Dansukker

Vadelmahillo

1 tunti
Vadelmahillo on klassikkojen klassikko. Nauti jälkiruokien kera tai leivonnaisten täytteenä.
Vadelmahillo
Arvioi: (197kpl)

Ainekset

  • 2 kg (noin 4 l) vadelmia
  • 1 kg Dansukker Hillosokeria

1. Perkaa ja huuhtele marjat. Jos joukossa on pilaantuneita marjoja, ota ne pois.

2. Laita valutetut marjat kattilaan ja lisää 1 dl vettä. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää hillosokeri vähitellen ja varovasti sekoittaen.

3. Keitä hilloa 10 minuuttia välillä varovasti sekoittaen.

4. Kuori vaahto. Jäähdytä noin 30 minuuttia muutaman kerran sekoittaen.

5. Kaada lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje kannet. Säilytä kylmässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;