Ainekset
Suklaamurotaikina
150 g voita
1 1/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 keltuainen
Limettitäyte
4 keltuaista
3 dl ranskankermaa
1 1/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 1/2 rkl Maizena-maissitärkkelystä
1/2 luomulimetin kuori
3/4 dl tuorepuristettua limettimehua
Tarjoiluun
tuoreita vadelmia ja/tai vadelmakastiketta
Ohjeet
1. Sekoita kuutioitu voi ja muut ainekset tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja pane jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
2. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen piirasvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Mikäli haluat valmistaa piiraan pitkänmalliseen vuokaan, 2/3 taikinasta riittää.
3. Paista pohjaa 175 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
4. Sekoita kaikki täytteen ainekset.
5. Kaada täyte piiraspohjalle. Jatka paistamista 175 asteessa uunin keskiosassa 15–20 minuuttia. Pane jäähtynyt piirakka jääkaappiin noin 3 tunniksi ennen tarjoilua.
6. Koristele piirakka vadelmilla ja/tai vadelmakastikkeella.
Vadelmakastike
250 g kohmeisia vadelmia
1 dl Dansukker Tomusokeria
½ sitruunan mehu
Laita ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
 
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
 
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
 
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
 
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
 
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
 
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
 
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!
