Ainekset
1 kg omenoita
3 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl Dansukker Hillosokeria
1 dl vaaleaa viinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 kanelitanko
Ohjeet
Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Laita ainekset kattilaan ja lisää joukkoon viinietikka, suola, mustapippuri ja kanelitanko. Kiehauta. Lisää vielä hillosokeri ja anna kiehua välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.
Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki!
Voit halutessasi käyttää punasipulia ja punaviinietikkaa, näin saat tummemman omena-sipulihillokkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.