Vaalea omena-sipulihilloke

Vaalea omena-sipulihilloke sopii tarjottavaksi erilaisten liha- ja kanaruokien kanssa. Voit tehdä tumman hillokkeen punasipulista ja punaviinietikasta.

1 iso hillopurkillinen

PT30M
PT0M
lisukkeet

30 min

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg omenoita
3 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl Dansukker Hillosokeria
1 dl vaaleaa viinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 kanelitanko

Ohjeet

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita ainekset kattilaan ja lisää joukkoon viinietikka, suola, mustapippuri ja kanelitanko. Kiehauta. Lisää vielä hillosokeri ja anna kiehua välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.

Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Vinkki!
Voit halutessasi käyttää punasipulia ja punaviinietikkaa, näin saat tummemman omena-sipulihillokkeen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!