Ainekset
1 kg omenoita
3 pientä sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 dl Dansukker Hillosokeria
1 dl vaaleaa viinietikkaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 kanelitanko
Ohjeet
Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
Laita ainekset kattilaan ja lisää joukkoon viinietikka, suola, mustapippuri ja kanelitanko. Kiehauta. Lisää vielä hillosokeri ja anna kiehua välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.
Laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin, jäähdytä ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki!
Voit halutessasi käyttää punasipulia ja punaviinietikkaa, näin saat tummemman omena-sipulihillokkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!