Ainekset
3 greippiä
4 l kiehuvaa vettä
500 g Dansukker Taloussokeria
1/5 tl tuorehiivaa (herneen kokoinen pala)
sokeria, rusinoita
Ohjeet
Leikkaa veitsikuoritut greipit kalvottomiksi lohkoiksi suoraan siman valmistusastiaan. Kaada sokerit ja kiehuva vesi päälle. Jäähdytä 40 asteeseen ja sekoita hiiva joukkoon. Anna käydä yön yli huoneenlämmössä. Siivilöi ja pullota sima. Pane pulloihin teelusikallinen sokeria ja pari rusinaa. Säilytä greippisima jääkaapissa. Sima on valmista juotavaksi noin 4–5 päivän kuluttua pullotuksesta, kun rusinat ovat nousseet pintaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.