Ainekset
3 greippiä
4 l kiehuvaa vettä
500 g Dansukker Taloussokeria
1/5 tl tuorehiivaa (herneen kokoinen pala)
sokeria, rusinoita
Ohjeet
Leikkaa veitsikuoritut greipit kalvottomiksi lohkoiksi suoraan siman valmistusastiaan. Kaada sokerit ja kiehuva vesi päälle. Jäähdytä 40 asteeseen ja sekoita hiiva joukkoon. Anna käydä yön yli huoneenlämmössä. Siivilöi ja pullota sima. Pane pulloihin teelusikallinen sokeria ja pari rusinaa. Säilytä greippisima jääkaapissa. Sima on valmista juotavaksi noin 4–5 päivän kuluttua pullotuksesta, kun rusinat ovat nousseet pintaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.