Vaalea greippisima

Sitruuna ei ole ainoa siman maustaja. Kirpeä greippi antaa makua simaan.

1 vrk + n. 5 vrk

Arviot (80 kpl)

Ainekset

3 greippiä
4 l kiehuvaa vettä
500 g Dansukker Taloussokeria
1/5 tl tuorehiivaa (herneen kokoinen pala)
sokeria, rusinoita

Ohjeet

Leikkaa veitsikuoritut greipit kalvottomiksi lohkoiksi suoraan siman valmistusastiaan. Kaada sokerit ja kiehuva vesi päälle. Jäähdytä 40 asteeseen ja sekoita hiiva joukkoon. Anna käydä yön yli huoneenlämmössä. Siivilöi ja pullota sima. Pane pulloihin teelusikallinen sokeria ja pari rusinaa. Säilytä greippisima jääkaapissa. Sima on valmista juotavaksi noin 4–5 päivän kuluttua pullotuksesta, kun rusinat ovat nousseet pintaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.