Ainekset
1 kg lohifilee
3/4 tl hienoa merisuolaa
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
limepippuria myllystä
2 1/2 dl ruoka- tai kuohukermaa
1–2 rkl sinappia
1/4 tl suolaa
Ohjeet
Poista lohifileestä ruodot ja laita se uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle merisuolaa ja sokeria. Rouhi pinnalle limepippuria.
Sekoita kerman joukkoon sinappi ja suola. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoa vihanneslisäkkeen tai perunasoseen kanssa.
Vinkki!
Mausta kerma sinapin sijaan yrteillä, esimerkiksi rakuunalla tai tillillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?