Ainekset
Kakkupohja
nokare rasvaa
korppujauhetta
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
Väliin
n. 2 dl kuningatarhilloa
1 l vaniljajäätelöä
Italialainen marenki
1 dl vettä
5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
6 kananmunan valkuaista
Ohjeet
Valmista kakkupohja. Voitele ja korppujauhota hieman jäätelöpakettia pidempi uunivuoka. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää jauhot ja levitä taikina vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista marenki. Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä noin 3 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä sokerilientä noin minuutin ajan. Vaahdota valkuaisia hetki sähkövatkaimella ja lisää kuuma sokeriliemi tasaisena nauhana kaataen koko ajan vatkaten valkuaisvaahtoon. Vatkaa kymmenisen minuuttia, jotta vaahdosta tulee kestävää ja se jäähtyy.
Levitä hilloa kakkupohjalle. Aseta pakastimesta otettu jäätelö kakkupohjalle ja levitä hilloa myös
jäätelön päälle. Nostele marenki keoksi pinnalle, peitä marengilla myös reunat. Kuorruta marenkia muutaman sekunnin ajan uunin grillivastuksen alla tai ruskista pinta pienellä kaasupolttimolla. Nopean pinnan ruskistamisen voi tehdä myös 250-asteisessa uunissa. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.