Tyrni-porkkana-aprikoosisose

Tyrni-porkkana-aprikoosisose on loistopari paahtoleivälle ja juustoille, sopii myös vaikkapa kääretortun täytteeksi.

1,2 litraa

PT1H

5 tuntia

Arviot (63 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g porkkanoita
2 dl vettä
1 pss (200 g) kuivattuja aprikooseja
200 g (noin 4 dl) tyrnimarjoja
1 dl vettä
400 g (4,7 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Liota aprikooseja väljässä vedessä muutamia tunteja.

Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä niitä ensin 10 minuuttia. Sen jälkeen lisää joukkoon liotetut, valutetut aprikoosit sekä tyrnimarjat. Lisää tässä vaiheessa vettä 1 dl.

Keitä edelleen noin 5 minuuttia, kunnes porkkanapalat ovat täysin kypsiä. Soseuta ainekset keitinliemineen.

Lisää tyrni-porkkana-aprikoosisoseeseen hillosokeri. Keitä 10 minuuttia. Tölkitä sose ja siirrä viileään.

Tyrni-porkkana-aprikoosisose on loistopari paahtoleivälle ja juustoille, sopii myös vaikkapa kääretortun täytteeksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!