Tyrni-porkkana-aprikoosisose

Tyrni-porkkana-aprikoosisose on loistopari paahtoleivälle ja juustoille, sopii myös vaikkapa kääretortun täytteeksi.

1,2 litraa

PT1H

5 tuntia

Arviot (63 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g porkkanoita
2 dl vettä
1 pss (200 g) kuivattuja aprikooseja
200 g (noin 4 dl) tyrnimarjoja
1 dl vettä
400 g (4,7 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Liota aprikooseja väljässä vedessä muutamia tunteja.

Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä niitä ensin 10 minuuttia. Sen jälkeen lisää joukkoon liotetut, valutetut aprikoosit sekä tyrnimarjat. Lisää tässä vaiheessa vettä 1 dl.

Keitä edelleen noin 5 minuuttia, kunnes porkkanapalat ovat täysin kypsiä. Soseuta ainekset keitinliemineen.

Lisää tyrni-porkkana-aprikoosisoseeseen hillosokeri. Keitä 10 minuuttia. Tölkitä sose ja siirrä viileään.

Tyrni-porkkana-aprikoosisose on loistopari paahtoleivälle ja juustoille, sopii myös vaikkapa kääretortun täytteeksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.