Ainekset
400 g porkkanoita
2 dl vettä
1 pss (200 g) kuivattuja aprikooseja
200 g (noin 4 dl) tyrnimarjoja
1 dl vettä
400 g (4,7 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Liota aprikooseja väljässä vedessä muutamia tunteja.
Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä niitä ensin 10 minuuttia. Sen jälkeen lisää joukkoon liotetut, valutetut aprikoosit sekä tyrnimarjat. Lisää tässä vaiheessa vettä 1 dl.
Keitä edelleen noin 5 minuuttia, kunnes porkkanapalat ovat täysin kypsiä. Soseuta ainekset keitinliemineen.
Lisää tyrni-porkkana-aprikoosisoseeseen hillosokeri. Keitä 10 minuuttia. Tölkitä sose ja siirrä viileään.
Tyrni-porkkana-aprikoosisose on loistopari paahtoleivälle ja juustoille, sopii myös vaikkapa kääretortun täytteeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.