Ainekset
5 dl maitoa
1 pala (50 g) hiivaa
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl kardemummaa
900 g vehnäjauhoja (noin 13,5 dl)
2 tl suolaa
200 g voita tai margariinia
Korvapuustitäyte
80 g voita tai margariinia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia
Kookostäyte
80 g voita tai margariinia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl vehnäjauhoja
1 pieni kananmuna
1 ½ dl kookoshiutaleita
Voiteluun
1 kananmuna
Viimeistelyyn
Dansukker Rapeaa Raesokeria
suomalaista Dansukker Taloussokeria
kookoshiutaleita
Ohjeet
Lämmitä maito 40-asteiseksi. Murenna hiiva taikinakulhoon, lisää sokeri, kardemumma, suola ja lämmin maito. Lisää 2/3 jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti pari minuuttia. Lisää huoneenlämpöinen rasva ja loput jauhot. Vaivaa kulhon laidasta irtoava, pehmeän kimmoisa taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.
Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli toinen taikinapala suorakaiteen muotoiseksi, noin 50 x 30 cm:n, levyksi. Levitä huoneenlämpöinen rasva levylle, ripottele sokeri ja kaneli päälle ja rullaa levy. Leikkaa rullasta 12 tasakokoista palaa, siirrä palat leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin. Tee puusteiksi kahdella sormella palan keskeltä painaen. Peitä ja kohota.
Kauli toinen pala samoin. Sekoita huoneenlämpöiset kookostäytteen aineet ja levitä täyte taikinalevylle ja rullaa levy. Leikkaa rullasta 12 tasakokoista palaa, vedä palojen keskelle viilto terävällä veitsellä, ei pohjaan asti, ja siirrä palat kierteet ylöspäin avoimena isoihin alumiini- tai paperimuffinivuokiin (ø 8 cm/1,1 dl). Peitä ja kohota.
Voitele kohonneet pullat rikkivispatulla kananmunalla. Ripottele korvapuustien päälle raesokeria ja kookospuustien päälle sokeria ja kookoshiutaleita. Paista uunissa 220 asteessa noin 10 minuuttia. Nauti lämpimänä.
Vinkki!
Jos haluat pakastaa pullat, pakasta ne välittömästi jäähtymisen jälkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.