Ainekset
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g (= 1 dl) sulatettua voita tai margariinia
Pinnalle
100 g mantelilastuja
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa tai kermaa
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu rasva. Kaada seos halkaisijaltaan noin 24 cm:n vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Mittaa kasariin kuorrutuksen ainekset ja kiehauta. Levitä seos paistetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.
Vinkki!
Voit leipoa toscakakun valmiiksi jo muutamaakin päivää ennen tarjoilua. Säilytä tiiviisti folion alla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.