Toscakakku

Voi-mantelikuorrutus tekee toscakakusta yhden herkullisimmista klassikkoleivonnaisista.

8 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (106 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g (= 1 dl) sulatettua voita tai margariinia

Pinnalle

100 g mantelilastuja
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Talous- tai Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa tai kermaa

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu rasva. Kaada seos halkaisijaltaan noin 24 cm:n vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Mittaa kasariin kuorrutuksen ainekset ja kiehauta. Levitä seos paistetun pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin värinen.

Vinkki!
Voit leipoa toscakakun valmiiksi jo muutamaakin päivää ennen tarjoilua. Säilytä tiiviisti folion alla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!