Tosca-herukkamuffinit - Dansukker

Tosca-herukkamuffinit

6 isoa tai 10 normaalikokoista muffinia 25 minuuttia
Pirteissä punaherukkamuffineissa on herkullinen toscakuorrutus mantelilastuista.
Tosca-herukkamuffinit
Arvioi: (13kpl)

Ainekset

  • 1 1/2 dl juoksevaa margariinia tai 150 g margariinia sulatettuna
  • 2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 2 munaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1–1 1/2 dl punaherukoita
  • 1/2 dl maitoa

Kuorrute

  • 1 dl mantelilastuja
  • 1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 75 g margariinia
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl maitoa

Sekoita taikinan ainekset esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa suuriin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa ensin noin 7 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrute.

Laita kuorrutteen ainekset pieneen kasariin ja hämmennä varovasti käännellen, kunnes margariini on sulanut ja seos kiehahtanut. Levitä täyte muffinien pinnalle ja jatka kypsennystä, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön tai vaniljavaahdon kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;