Ainekset
1 1/2 dl juoksevaa margariinia tai 150 g margariinia sulatettuna
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 1/2 dl punaherukoita
1/2 dl maitoa
Kuorrute
1 dl mantelilastuja
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
75 g margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa suuriin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa ensin noin 7 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrute.
Laita kuorrutteen ainekset pieneen kasariin ja hämmennä varovasti käännellen, kunnes margariini on sulanut ja seos kiehahtanut. Levitä täyte muffinien pinnalle ja jatka kypsennystä, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön tai vaniljavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?