Tosca-herukkamuffinit

Pirteissä punaherukkamuffineissa on herkullinen toscakuorrutus mantelilastuista.

6 isoa tai 10 normaalikokoista muffinia

PT25M

25 minuuttia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 1/2 dl juoksevaa margariinia tai 150 g margariinia sulatettuna
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 1/2 dl punaherukoita
1/2 dl maitoa

Kuorrute
1 dl mantelilastuja
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
75 g margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa

Ohjeet

Sekoita taikinan ainekset esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa suuriin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa ensin noin 7 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrute.

Laita kuorrutteen ainekset pieneen kasariin ja hämmennä varovasti käännellen, kunnes margariini on sulanut ja seos kiehahtanut. Levitä täyte muffinien pinnalle ja jatka kypsennystä, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön tai vaniljavaahdon kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?