Ainekset
1 1/2 dl juoksevaa margariinia tai 150 g margariinia sulatettuna
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–1 1/2 dl punaherukoita
1/2 dl maitoa
Kuorrute
1 dl mantelilastuja
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
75 g margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa suuriin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa ensin noin 7 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrute.
Laita kuorrutteen ainekset pieneen kasariin ja hämmennä varovasti käännellen, kunnes margariini on sulanut ja seos kiehahtanut. Levitä täyte muffinien pinnalle ja jatka kypsennystä, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön tai vaniljavaahdon kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.