Tomaattisilakat

Valmista herkullisia tomaattisilakoita, jotka voidaan nauttia kylminä tai kuumina.

4 annosta

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1 dl raastettua piparjuurta
3 dl hienoksi suikaloitua purjoa
7 dl tomaattimehua
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Koristeluun

1 dl silputtua persiljaa

Ohjeet

Huuhtele silakat ja anna valua talouspaperin päällä.

Mausta silakkafileiden lihapuoli suolalla ja pippurilla ja lisää piparjuuri. Taita fileet puoliksi ja pane ne paistokasariin tai paistinpannulle. Ripottele päälle purjosipuli.

Sekoita keskenään tomaattimehu ja -pyree sekä siirappi ja kaada silakoiden päälle. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Ripottele päälle persilja. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten tai salaatin kera. Tomaattisilakat voidaan tarjota myös kylminä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.