Tomaattichutney

Tee lisäkkeeksi pieni annos appelsiinilla ja chilillä maustettua tomaattichutneyta.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g cocktailtomaatteja
1 punasipuli
1 pieni punainen chili
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl etikkaa
1 luomuappelsiini
öljyä

Ohjeet

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Leikkaa chili hyvin pieniksi paloiksi. Huuhtele appelsiini huolellisesti. Raasta puolikkaan appelsiinin kuori ja purista koko appelsiinin mehu. Kuullota sipuli, chili ja appelsiininkuori pienessä määrässä öljyä. Lisää tomaatit, fariinisokeri ja etikka ja anna hautua 20 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?