Ainekset
250 g cocktailtomaatteja
1 punasipuli
1 pieni punainen chili
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl etikkaa
1 luomuappelsiini
öljyä
Ohjeet
Huuhtele ja halkaise tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Leikkaa chili hyvin pieniksi paloiksi. Huuhtele appelsiini huolellisesti. Raasta puolikkaan appelsiinin kuori ja purista koko appelsiinin mehu. Kuullota sipuli, chili ja appelsiininkuori pienessä määrässä öljyä. Lisää tomaatit, fariinisokeri ja etikka ja anna hautua 20 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?