Ainekset
250 g cocktailtomaatteja
1 punasipuli
1 pieni punainen chili
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl etikkaa
1 luomuappelsiini
öljyä
Ohjeet
Huuhtele ja halkaise tomaatit. Kuori ja kuutioi sipuli. Leikkaa chili hyvin pieniksi paloiksi. Huuhtele appelsiini huolellisesti. Raasta puolikkaan appelsiinin kuori ja purista koko appelsiinin mehu. Kuullota sipuli, chili ja appelsiininkuori pienessä määrässä öljyä. Lisää tomaatit, fariinisokeri ja etikka ja anna hautua 20 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.