Töhnämunat

Helppo pääsiäisherkku täytetyistä suklaamunista eli töhnämunista (töhnikset). Tumman muscovadosokerin kinuskinen aromi sopii hyvin yhteen mämmin kanssa.

9 kpl

PT10M

12 tuntia + 15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

9 kappaletta normaalikokoisia suklaamunia
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
¾ dl mämmiä

Ohjeet

Valmista muscovadokastike edellisenä päivänä.

Mittaa kuohukerma ja muscovadosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Älä jatka keittämistä, vaan ota liedeltä heti, kun sokeri on liuennut. Jäähdytä. Kaada kastike kulhoon ja anna seistä jääkaapissa yön yli.

Leikkaa suklaamunista varovasti veitsenkärjellä pistellen hattuosa pois. Poista sisällä oleva lelukotelo.

Vatkaa kylmä muscovadokastike napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mämmi. Laita täyte pursotuspussiin, jossa on iso tähtitylla. Täytä suklaamunat pursottamalla. Ripottele halutessasi päälle koristerakeita.

Resepti ja kuva: Kinuskikissa
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!