Ainekset
9 kappaletta normaalikokoisia suklaamunia
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
¾ dl mämmiä
Ohjeet
Valmista muscovadokastike edellisenä päivänä.
Mittaa kuohukerma ja muscovadosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Älä jatka keittämistä, vaan ota liedeltä heti, kun sokeri on liuennut. Jäähdytä. Kaada kastike kulhoon ja anna seistä jääkaapissa yön yli.
Leikkaa suklaamunista varovasti veitsenkärjellä pistellen hattuosa pois. Poista sisällä oleva lelukotelo.
Vatkaa kylmä muscovadokastike napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mämmi. Laita täyte pursotuspussiin, jossa on iso tähtitylla. Täytä suklaamunat pursottamalla. Ripottele halutessasi päälle koristerakeita.
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.