Ainekset
3 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte
150 g huoneenlämpöistä margariinia
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Daim-rakeita
Voiteluun
juoksevaa margariinia
Pinnalle
Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Lämmitä uuni 250 asteeseen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele paperi.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina uunipannuun. Paista uunin keskiosassa 5 minuuttia. Ripottele ruokokidesokeria puhtaan leivinpaperin päälle ja kumoa torttulevy. Poista paperi torttulevyn päältä ja anna jäähtyä.
Vatkaa rasva ja sokeri kevyeksi, kuohkeaksi vaahdoksi, mielellään sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuainen. Lisää täytteen muut ainekset. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle. Kääri torttu rullalle niin, että sauma jää alapuolelle. Kääri torttu leivinpaperiin. Säilytä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?