Toffeetäytteinen unelmatorttu

Nautinnolliseen kahvihetkeen unelmatorttua, jonka toffeetäytteessä on kreemin lisäksi daim-rakeita.

PT25M

20 minuuttia

Arviot (100 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte
150 g huoneenlämpöistä margariinia
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
1 munankeltuainen
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Daim-rakeita
Voiteluun
juoksevaa margariinia

Pinnalle
Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Lämmitä uuni 250 asteeseen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele paperi.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina uunipannuun. Paista uunin keskiosassa 5 minuuttia. Ripottele ruokokidesokeria puhtaan leivinpaperin päälle ja kumoa torttulevy. Poista paperi torttulevyn päältä ja anna jäähtyä.

Vatkaa rasva ja sokeri kevyeksi, kuohkeaksi vaahdoksi, mielellään sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuainen. Lisää täytteen muut ainekset. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn päälle. Kääri torttu rullalle niin, että sauma jää alapuolelle. Kääri torttu leivinpaperiin. Säilytä kylmässä. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?