Tiukka kanelikahvi

45 minuuttia
Kahvijuoma maustetaan itse tehdyllä kanelikahvisiirapilla ja terästetään lorauksella konjakkia tai rommia.
Tiukka kanelikahvi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • kupillinen kahvia
  • 2 tl kanelikahvisiirappia

Pinnalle

  • vaahdotettua maitoa tai kermavaahtoa

Kanelikahvisiirappi

  • 2 dl vettä
  • 2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • tai Dansukker Isoa kandisokeria
  • kanelitanko
  • 2 rkl espresso-pikakahvijauhetta
  • (loraus konjakkia tai rommia)

Valmista siirappi. Kuumenna vesi. Lisää sokeri, kanelitanko, kahvijauhe ja alkoholi. Keitä, kunnes seos sakenee siirapiksi. Anna jäähtyä. Poista kanelitanko ja kaada seos pulloon. Käytä mausteena jälkiruokiin, leivonnaisiin, kastikkeisiin, juomiin tai jäätelön kastikkeena.

Mausta tavallinen kahvijuoma siirapilla ja lusikoi pinnalle lämmitettyä ja vaahdotettua maitoa tai kermavaahtoa.

Reseptin on laatinut

Dansukker