Ainekset
5 dl maitoa
20 g hiivaa
2 munaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
7 dl vehnäjauhoja
Paistamiseen
1 litra rypsiöljyä
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää munat ja sokeri, sekä vehnäjauhot. Anna kohota puolisen tuntia.
Leikkaa pursotinpussiin tai pieneen muovipussiin hyvin pieni reikä ja pursota kuumaan öljyyn sikinsokin taikinarihmoja. Kun öljy on riittävän kuumaa, tippaleivät saavat väriä hyvin nopeasti.
Käännä tippaleivät metallisella teräslastalla tai reikäkauhalla ja nosta valumaan talouspaperin päälle. Siivilöi jäähtyneiden tippaleipien päälle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?