Tippaleivät 1

Vappuun ja kotisiman kaveriksi kuuluvat perinteisesti tippaleivät, jotka voi myös tehdä itse.

useita kymmeniä koosta riippuen

PT55M

1 tunti

Arviot (187 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl maitoa
20 g hiivaa
2 munaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
7 dl vehnäjauhoja

Paistamiseen
1 litra rypsiöljyä

Pinnalle
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää munat ja sokeri, sekä vehnäjauhot. Anna kohota puolisen tuntia.

Leikkaa pursotinpussiin tai pieneen muovipussiin hyvin pieni reikä ja pursota kuumaan öljyyn sikinsokin taikinarihmoja. Kun öljy on riittävän kuumaa, tippaleivät saavat väriä hyvin nopeasti.

Käännä tippaleivät metallisella teräslastalla tai reikäkauhalla ja nosta valumaan talouspaperin päälle. Siivilöi jäähtyneiden tippaleipien päälle tomusokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.