Ainekset
1 valkosipulinkynsi
2 salottisipulia
½ punainen mieto chilipaprika
1–2 porkkanaa
150 g parsakaalia
75 g sokeriherneenpalkoja
200 g tiikerirapuja
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl kalakastiketta
1 rkl soijakastiketta
2 limetin mehu
2–3 dl kookosmaitoa
½ rkl sambal oelek -chilitahnaa
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl maizenaa + 2 rkl vettä
1 ruukku tuoretta korianteria
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna chilipaprika, kuori ja viipaloi porkkanat, paloittele parsakaali ja ota esille sokeriherneenpalot. Voit käyttää ne kokonaisina tai leikata suikaleiksi. Poista sulatetuista ravuista kuori.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää sipulit ja chili. Kääntele hetki. Lisää porkkana, parsakaali ja sokeriherneenpalot ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää kalakastike, soijakastike ja limettimehu. Mittaa joukkoon kookosmaito, chilitahna, ruokokidesokeri ja veteen sekoitettu maizena. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Lisää tarvittaessa joukkoon lisää maizena-vesiseosta tai kookosmaitoa.
Lisää lopuksi tiikeriravut ja anna niiden kypsyä hetki. Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta korianteria. Tarjoa seuraksi jasmiiniriisiä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?