Ainekset
200 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl kermaa tai maitoa
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
Vuokaan
25 g voita tai margariinia
1 dl korppujauhoja
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita joukkoon vehnäjauho-leivinjauhe-vaniljasokeriseos ja lopuksi kerma tai maito.
Ota taikinasta 1/3 toiseen kulhoon ja sekoita joukkoon kaakaojauhe.
Voitele ja jauhota noin 1 ½-litrainen kahvikakkuvuoka.
Jaa taikinat kerroksittain vuokaan siten, että alle jää kerros vaaleaa taikinaa, sitten kerros tummaa ja lopuksi vielä kerros vaaleaa taikinaa. Pistele haarukalla taikinaa ympäri vuoan ja tasoita pinta lusikalla.
Kypsennä kakkua 150–175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia, kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoista. Jäähdytä hetki ennen kuin kumoat kakun.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.