Ainekset
4 dl maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
1 dl pellavansiemenrouhetta
1 dl kauraleseitä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl pakastemesimarjoja tai -vadelmia
2 dl pakastemansikoita
2 dl pakastemustikoita
Koristeeksi
½ dl mantelirouhetta tai -lastuja, marjoja tai mysliä
Ohjeet
Vaahdota kerma. Vatkaa myös rahka kevyesti. Sekoita rahka, kerma, kauraleseet, pellavan-siemenrouhe ja sokerit. Sulata ja valuta marjat ja lisää ne rahka-kermaseokseen. Annostele tarjoilumaljoihin ja koristele. Tarjoa viileänä jälkiruokana tai välipalana.
Terveellinen marjapommi oli yksi palkituista ohjeista Koti ja keittiö -lehden ja Suomen Sokeri Oy:n järjestämässä leivonta- ja jälkiruokakilpailussa, tekijänä Elvi T.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?