Täytepullat

Täytä vuokapullat suosikkitäytteelläsi tai kokeile vaihteeksi uusia makuja.

24-30 kpl

1½ tuntia

Arviot (99 kpl)

Ainekset

5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl hienonnettua kardemummaa
13–15 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia tai voita

Voiteluun

kananmuna
Koristeluun
Dansukker Rapeaa raesokeria
Täytevaihtoehtoja
Korvapuustitäyte
100 g pehmeää margariinia tai voita
1 dl Dansukker Kanelisokeria
Fariinitäyte
100 g pehmeää margariiniä tai voita
1–1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
(2 rkl kanelia)
Mantelitäyte
100 g pehmeää margariinia tai voita
100 g jauhettua mantelia
1 dl Dansukker Tomusokeria
Vaniljatäyte
100 g pehmeää margariinia tai voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl kookoshiutaleita
Marmeladitäyte
2–3 dl paistonkestävää marmeladia

Ohjeet

Tee pullataikina huoneenlämpöisistä raaka-aineista. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Lisää puolet jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti hyvän sitkon aikaansaamiseksi. Lisää pehmeä rasva ja loput jauhot. Alusta kimmoisa, kulhon reunoista irtoava taikina. Peitä astia ja kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina jauhotetulle leivinalustalle ja jaa se kahteen osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Levitä täyte taikinalevyille. Rullaa levyt kääröiksi ja leikkaa paloiksi. Laita palat paperi- tai alumiinivuokiin ja nosta ne pelleille. Peitä ja kohota 30–45 minuuttia. Voitele pullat rikkivispatulla munalla, ripottele päälle raesokeria ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa 8–12 minuuttia, pullien koosta riippuen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.