Ainekset
5 dl vettä
3 dl ruisrouhetta
1 dl vehnäleseitä
50 g hiivaa
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 rkl suolaa
1/2 dl öljyä
4 dl ruisjauhoja
n. 6 dl vehnäjauhoja
Ohjeet
Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon ruisrouhe, vehnäleseet, suola ja öljy. Anna seistä tunnin ajan.
Murenna hiiva ”puuron” joukkoon ja sekoita, kunnes hiiva on liuennut. Sekoita joukkoon siirappi ja ruisjauhot. Lisää taikinaan vehnäjauhot. Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja alusta se notkeaksi. Muotoile taikinasta 2 leipää ja laita ne voideltuihin vuokiin (1 1/2 litraa).
Anna kohota tunnin ajan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Paista tunti. Anna jäähtyä ritilällä liinan alla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!