Sunnuntaipossu

Porsaan ulkofilee paistetaan uunissa sipulin ja juuresten kera herkulliseksi sunnuntairuoaksi.

PT1H

2 tuntia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

noin 1 kg porsaan ulkofileetä
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl inkivääriä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Pannuun
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 dl vettä

Pinnalle
noin 5 dl paistolientä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Aseta lihapala laakeaan uunivuokaan. Sekoita mausteet keskenään ja hiero seos lihan pintaan. Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulit vuokaan. Kaada vesi vuoan pohjalle.

Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.

Siivilöi paistoliemi laakeaan pannuun, lisää tarvittaessa vettä. Lisää sokeri ja keitä siirappimaiseksi. Kaada mausteseos lihan pintaan.

Vinkki
Kypsennä lihan kanssa uunissa lohkottuja, öljyllä, suolalla, pippurilla ja ruokokidesokerilla maustettuja juureksia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?