Sunnuntaipossu ulkofileestä - Dansukker

Sunnuntaipossu

2 tuntia
Porsaan ulkofilee paistetaan uunissa sipulin ja juuresten kera herkulliseksi sunnuntairuoaksi.
Sunnuntaipossu
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • noin 1 kg porsaan ulkofileetä
  • 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl currya
  • 1 tl inkivääriä
  • 2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Pannuun

  • 2 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 dl vettä

Pinnalle

  • noin 5 dl paistolientä
  • 1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria

Aseta lihapala laakeaan uunivuokaan. Sekoita mausteet keskenään ja hiero seos lihan pintaan. Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulit vuokaan. Kaada vesi vuoan pohjalle.

Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.

Siivilöi paistoliemi laakeaan pannuun, lisää tarvittaessa vettä. Lisää sokeri ja keitä siirappimaiseksi. Kaada mausteseos lihan pintaan.

Vinkki
Kypsennä lihan kanssa uunissa lohkottuja, öljyllä, suolalla, pippurilla ja ruokokidesokerilla maustettuja juureksia.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;